Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor FİNAL 2019: Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Survivor Seda mı, Yusuf mu?

        Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? sorusunun cevabı bu akşam yayınlanan finalle birlikte belli oldu. Survivor 2019 yarışması bu sene Türkiye - Yunanistan takımlarının mücadelesine sahne oldu. Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu ise belli oldu. Survivor Türkiye takımında aylar süren zorlu mücadelenin ardından finale kalan isimler Yusuf Karakaya ve Seda Ocak oldu. Nefes kesen yarışmada Survivor 2019 birincisini Acun Ilıcalı açıkladı.İşte Survivor 2019 şampiyonu ve final bölümüne dair tüm detaylar...

        SURVİVOR 2019 ŞAMPİYONU KİM OLDU? SEDA MI, YUSUF MU?

        Survivor'da bu akşam saat 20.00'da başlayan canlı yayınla birlikte Survivor 2019'un şampiyonu belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu program Bodrum'dan canlı yayınlandı.Acun Ilıcalı, bu akşam en çok oyu alan ismi açıkladı. Survivor 2019 Türkiye şampiyonu Yusuf oldu.

        REKLAM

        SURVİVOR YUNANİSTAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Bu sene Türkiye - Yunanistan formatıyla ekranlarda olan Survivor'ın Yunan şampiyonu belli oldu. Yapılan oylamaların sonucunda Katerina Dalaka Survivor 2019'un Yunanistan şampiyonu oldu.

        SURVİVOR BÜYÜK ÖDÜLÜ NE KADAR?

        Survivor 2019 finalinin ardından şampiyon yarışmacılar belli oldu. Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka oldu ve 100 bin Euro büyük ödülü kazandı. Survivor 2019 Türkiye şampiyonu ise Yusuf Karakaya oldu ve her sene verilen 500 bin TL büyük ödülü almaya hak kazandı.

        SURVİVOR 2018 ŞAMPİYONU KİM OLMUŞTU?

        Survivor 2018'de şampiyon olabilme ümidiyle yarışmaya katılan yarışmacılardan son 4'e kalan isimler Adem, Anıl, Hilmi Cem ve Nagihan olmuştu. Hilmi Cem ilk SMS oylamasında elenirken, ikinci SMS oylamasında ise Anıl elenmişti. Son 2'li finale Adem ve Nagihan kalmış, büyük finalde son SMS oylamasından Adem Kılıçcı çıkmıştı. Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı olmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ