Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 için geri sayım: Survivor yarışmacıları belli oldu! Survivor ne zaman, saat kaçta başlıyor?
        1

        Survivor yeni bölümüyle 2 Şubat Cumartesi saat 20.00'da ekranlarda olacak. Survivor yarışmacıları izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri. Surivor 2019, Türkiye - Yunanistan formatıyla yayınlanacak. İşte Survivor 2019 Türkiye takımı ve yarışmacılar...

        2

        SURVİVOR HAKAN KANIK KİMDİR?

        “Asıl soru kimin beni yeneceği değil, asıl soru kimin beni durdurabileceği dir.” sloganı ile İstanbuldan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 19 yaşında ki Hakan Kanık aşçı. Vücut geliştirmeyle ilgileniyor.

        3

        SURVİVOR SUDE BURCU KİMDİR?

        “Asıl mücadele Survivor’da.” sloganı ile İzmirden katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 22 yaşında ki Sude Burcu milli tekvandocu. Son iki yılın Tr şampiyonu. 14 yıldır spor yapıyor.

        4

        SURVİVOR SEDA OCAK KİMDİR?

        “Korkum yok, hırsıma güveniyorum.” sloganı ile Bursa’dan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 34 yaşında ki Seda Ocak . Survivor 2017- 2018 yarışmacısı Semanın kardeşi olan Seda atletizm antrenörlüğü yapıyor. Parkurda kendisine çok güveniyor.

        5

        SURVİVOR BORA EDİN KİMDİR?

        “Şuan bu videoyu izleyen kim varsa, Survivor şampiyonunu izliyor.” sloganı ile İstanbuldan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 34 yaşında ki Bora Edin crossfit eğitmeni. Hem profesyonel hem amatör olarak futbol oynadı. Crossfit yarışmalarında dereceleri var.

        6

        SURVİVOR ECEM ONARAN KİMDİR?

        “Milli duygular beni güçlendirecek.” sloganı ile İzmirden katılan Ecem Onaran 29 yaşında yıllarca Fenerbahçe için yarıştı. Açlık beni zorlamaz mental olarak hazırım diyerek Survivor 2019 a adını yazdırdı.

        7

        SURVİVOR HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

        “Gördüğüm her şeyi yapabilirim.” sloganı ile Antalya’dan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 32 yaşında ki Hikmet Tuğsuz milli takım antrenörlüğü yapıyor. Survivor’ın kendine göre bir yer olduğunu düşünüyor.

        8

        SURVİVOR KADER KARAKAYA KİMDİR?

        “Takımın bana ihtiyacı var.” sloganı ile Bursa’dan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 22 yaşında ki Kader Karakaya, FB spor okullarında futbol eğitmeni. Survivor beni heyecanlandırıyor diye belirtiyor.

        9

        SURVİVOR ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

        “Adaya şampiyon olmaya gidiyorum.” sloganı ile Rize’den katılan yarışmacı Atakan Işıktutan 24 yaşında atış ve yüzme oyunlarında iddialı. Türkiye kürek şampiyonası'nda 2.’liği var.

        10

        SURVİVOR YUSUF KARAKAYA KİMDİR?

        “Yaptığım en iyi işi yapmaya, savaşmaya gidiyorum.” sloganı ile Elazığ’dan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 24 yaşında ki Yusuf Karakaya profesyonel kick boksçu. 14 yaşından beri sporla uğraşıyor uluslararası ve Türkiye geneli amatör başarıları var.

        11

        SURVİVOR MELİSA EMİRBAYER KİMDİR?

        “Hiçbir zaman kolay kazanmadım. Zoru başarmaya gidiyorum.” sloganı ile İzmir’den katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 23 yaşında ki Melisa Emirbayer milli yüzücü. Sayısız Türkiye şampiyonluğu ve rekorları var.

        12

        SURVİVOR BÜŞRA YALÇIN KİMDİR?

        “Survivor kadın şampiyonu hak ediyor.” sloganı ile Tokattan katılan Büşra Yalçın 12 yıldır voleybol ile ilgileniyor.Milli duygular ile yarışmanın heyecanı ile yarışacağını söyleyen Büşra şampiyon olmak istiyor.

        13

        SURVİVOR OKAY KÖKSAL KİMDİR?

        “Neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum.” sloganı ile Artvin’den katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı Okay Köksal milli güreşçi ve bir çok başarıya imza attı. Ezeli rakiplerine karşı tüm gücünü ortaya koyacak.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ