Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 ödülü ve dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Türkiye Yunanistan 9 Şubat Son bölüm

        Survivor ödül ve dokunulmazlığıkim kazandı? Türkiye ve Yunanistan yarışmacılarıbugün kıyasıyabir mücadele verdi. Ödül oyununun pirinç ve ayçiçek yagi oldugunu ögrenen Türk ve Yunan yarışmacılarerzak ödülünü kazanmak için ter döktüler. Dokunulmazlıkoyununda ise iki takımeleme adayı çıkarmamakiçin büyük çaba sarf ettiler. Öte yandan yarışma sırasında Türk ve Yunan takım arasında gerginlik yaşandı. Hikmet ile bir Yunan yarışmacı Vaselis birbirine girdi. Yunan takımında ise duygusallık hakimdi. Kyriak kız kardeşini özlediği için gözyaşlarına boğuldu.

        SURVİVOR 2019 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2019'da ilk oyun ödül oyunuydu. Iki tahkimpirinç ve ayçiçek yagi alabilmek için var güçleriyle çalıştı. Yarışma sırasında Ecem'in bileği döndü ve yarışmayı bırakmak zorunda kaldı yerine geçen isim ise Sude oldu. Ödül oyununu kazanan takım ise Yunanistan oldu.

        REKLAM

        TÜRKİYE:0

        YUNANISTAN:5

        SURVİVOR 2019 DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        Survivor 2019'da ikinci yarışma ise dokunulmazlık oyunu oldu. İki takım dokunulmazlık oyunu için adeta bütün güçlerini gösterdi. Dokunulmazlık ödülünü Yunan takımı kazandı. Yarın da yapılacak olan dokunulmazlık ödülünün ardından eleme heyecanının hangi takımı yaşayacağı belli olacak.

        TÜRKİYE:7

        YUNANİSTAN:10

        SURVİVOR'A İKİ YENİ YARIŞMACI KATILDI

        Survivor 2019'da bu akşam Türkiye ve Yunanistan takımına iki yeni yarışmacı katıldı.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ