Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölüm fragmanı: Elif ve Nisa'nın tehlikeli sakatlığı

        Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler yaşandı? soruları izleyicilerin gündeminde. Bu akşamki ödül oyunu yarışmacıların hem enerjilerini toplayacak hem de motivasyonlarını arttıracak bir yemek ödülüydü. Survivor son bölümde yaşananlar haberimizde.

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam köfte ve bulgur pilavından oluşan bir ziyafet için kıyasıya rekabet vardı. 10 - 4 Mavi takım ödülü kazanarak afiyetle karınlarını doyurdu.

        GÖZYAŞLARI SEL OLDU

        Dün kazanamadığı oyun sonrasında gözyaşlarına boğulan Evrim bu akşamki ödül oyununda başarısız sonuçlar alınca gözyaşlarını tutamadı. Ardından da Nisa başarısız sonuçlar karşısında ağlamamak için kendisini çok zor tuttu. 4 aylık Survivor yaşantısının yarışmacılar üzerindeki olumsuz psikolojik etkisi de iyice ortaya çıkmış oldu.

        SURVİVOR 106. YENİ BÖLÜM FRAGMANI: ELİF İLE NİSA SAKATLANIYOR

        Survivor'ın yarın ekranlara gelecek bölümünün fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanında Elif'in girdiği havuzdan boyunlukla çıkartıldığı ve Nisa'nın da parkurda yüksekten yere düşerek sakatlandığı görülüyor. İki yarışmacının da sakatlılığı oldukça tehlikeli görünüyor. Detaylar Survivor'ın 13 Haziran 2020 Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

        SURVİVOR YENİ TAKIMLAR

        Çarşamba günü bu haftanın takımları seçilirken, Nisa ile Sercan arasındaki gerilim de ayyukaya çıktı. Sercan ile aynı takımda olmak istemeyen Nisa kısa süreli panik yaşadı.

        REKLAM

        Mavi takım: Ardahan (kaptan), Elif, Sercan, Yasin, Evrim.

        Kırmızı takım: Cemal Can (kaptan), Berkan, Nisa, Barış.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ