Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya'yı paylaştı: Seyşeller tatilinden birkaç fotoğraf! - Magazin haberleri
        1

        Megastar Tarkan, geçtiğimiz aylarda eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte soluğu Hint Okyanusu'nun incisi olarak bilinen Seyşeller'de almıştı.

        2

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü şarkıcı, önceki gün 'tbt' (Throwback Thursday) etiketiyle ailesiyle tatilde çekilen fotoğraflarını yayınladı.

        3

        "BİRKAÇ KARE DAHA!"

        Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile keyifli anlarını paylaşan 49 yaşındaki şarkıcı, gönderisine "Bu sıcak yaz günlerinde bir tatil 'tbt'si güzel olur dedim. Daha önce de fotoğraflar paylaştığım Seyşeller tatilinden işte birkaç kare daha!" notunu düştü.

        4

        Paylaşımlarıyla kısa sürede yoğun ilgi gören Tarkan'ın kareleri, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

        5

        HAYRANIYLA EVLENDİ

        Tarkan ve Pınar Dilek, 6 yıl önce ünlü şarkıcının Tarabya'daki villasında düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti. Nikahta şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan Tevetoğlu hazır bulunurken, Pınar Dilek'in Almanya'da yaşayan ailesi de Türkiye'ye gelmişti. Çiftin nikah töreni, Türk basını kadar Alman basınında da büyük yankı uyandırmıştı.

        Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık 8 yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

        6

        İkili, 2017'de Almanya'da Ren Nehri kıyısındaki Flora im Botanischen Garten'da düğün yapmıştı.

        7

        "SOSYAL MEDYA" RİCASI

        Düğünde, davetlilerin isimleri yaprak üzerine simlerle yazılmıştı. Masalara "Pınar & Tarkan" yazılı yapay menekşe süslü nikah şekerleri de konulmuştu.

        Ayrıca 100 kişinin katıldığı törende ikili salona girdiğinde konuklara cep telefonlarıyla fotoğraf çekip, sosyal medyaya yüklememeleri konusunda ricada bulunulmuştu.

        8

        "BABA OLUYORUM!"

        Ünlü çift, mutlu evliliklerini 2018 yılında bebekle taçlandırmıştı.

        Tarkan, eşinin hamile olduğunu, "Bir süredir yazılıp, çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor... Bize de 'Doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'Değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru. Baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim..." sözleriyle duyurmuştu.

        Şarkıcının bu gönderisi uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ