Tolga Karel: Florida'ya yerleşmeye karar verdik
4 yıldır ABD'de yaşayan ve bir buçuk senedir TIR şoförü olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Florida'ya taşınacaklarını açıkladı. Karel, "TIR'ımla yollarda olacağım ama en azından ailemin sakin ve huzurlu bir ortamda büyümeleri beni mutlu edecektir. İlerleyen zamanda balıkçı teknesi alır, okyanuslara açılırım. Şimdi güzel dostlar ve anılar biriktirme zamanı" ifadelerini kullandı
Kayınvalidesinin evine taşınan Karel, daha sonra tekstil firması kuracağını açıklamış ve son olarak da Chicago'da film çekeceğini söylemişti.
ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLMUŞTU
Mia ve Cihangir adında çocukları olan Karel'in üçüncü oğlu Kenan, geçtiğimiz aylarda doğmuştu.
"TIR'DA YAŞIYORUM"
ABD'deki koronavirüs sürecinde yaşadığı zor günleri anlatan Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı:
Ailemi korumak için bir aydır TIR'da yaşıyorum. Çünkü dışarıda çalıştığımız için ne kadar dikkat etsek de hastalık kapmış olabiliriz.
"12 CESET TAŞIDIM"
İnsanlar burada işlerini kaybediyorlar. Çok zor durumdalar. İşim var diye şükrediyorum. Eşim aradı dün ağlayarak, 1.5 yıldır çalıştığı işten çıkartmışlar.
New York'a gittiğimde bana 'Kısa mesafe bir yük var' dediler. Gidip yüke baktığımda başka bir morga götürülmek üzere 12 ceset olduğunu gördüm.
"TÜRKİYE'Yİ ÖZLEDİM"
Önce şoke oldum, ne yapacağımı bilemedim. TIR'ın soğutmalı dorsesinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 12 kişinin cesedini taşıdım.
Şu an hayatımla alakalı bir şeyler biriktirdim ve kişisel evrimimi tamamlamaya çalışıyorum. Türkiye'yi tabii ki çok özlüyorum, tabii ki dönmek istiyorum. Onu Allah bilir. Olacağını inanıyorum, tabii ki dönerim. Dönmeyi de düşünüyorum.