Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tolgahan Sayışman'dan Almeda Abazi açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki gün Etiler'de bir berber dükkanından çıkarken objektiflere takıldı.

        2

        Saçlarını kestiren Sayışman, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yavaş yavaş normalleşmeye başladık gördüğünüz gibi maske, sosyal mesafe... Çok dışarı çıkmıyorum, çok nadir" ifadelerini kullandı.

        3

        "BİZ BİRBİRİMİZE ÇOK YAKLAŞTIK"

        Koronavirüs salgını nedeniyle, bu süreçte oyuncunun eşi Almeda Abazi ile evliliklerinde sorunlar yaşadıkları iddia edilmişti. Basın mensuplarının konuyu hatırlatması üzerine Tolgahan Sayışman, "Biz birbirimize çok yaklaştık. Efehan, var hayatımızda vakit nasıl geçti ben anlamadım. Bu iki buçuk ay en çok bana yaradı diyebilirim" şeklinde konuştu.

        4

        ÇOCUKLUK HAYALİNE KAVUŞTU

        Sayışman, şehirler arası giriş çıkışların açılması ile birlikte Manisa'dan aldığı eski model motorsikletine kavuştuğunu söyledi. Sayışman, "Geldi, Garaja çektim. Yasak kalkınca ilk onu getirttim" dedi.

        5

        ÖRNEK DAVRANIŞ

        Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncu, bu süreçte kiracılarından para almayarak örnek davranışta bulunmuştu.

        Tolgahan Sayışman, konuyla ilgili "Elimden geldiğince hem yurt içi hem yurt dışı kiracılarımdan normalleşene kadar kira almak istemedim. Öyle destek vermek istedim" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ