Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Türkiye'den ve Avrupa'dan son dakika transfer haberleri - Transfer borsası - Tüm transferler - Son dakika transfer haberleri - FB, BJK, GS - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Mauricio Isla için Boca Juniors'tan 2 milyon dolar bonservis bedeli istedi. Boca tarafı, bu rakamı yüksek buldu. Görüşmeler tıkandı.

        2

        Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi açıklamalar yaptı. Steven Nzonzi, "Galatasaray'dan ayrılacak mısın?" sorusuna, "Muhtemelen bunlar son günlerim" cevabını verdi.

        3

        Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sporting'in yıldızı Bruno Fernandes, Manchester United'a transfer oluyor. İngiliz ekibi, Fernandes için 65 milyon pound ödemeyi kabul etti. Transferin açıklanması bekleniyor.

        4

        Alanyaspor'un golcüsü Papiss Cisse, bir gazetede yer alan röportajını yalanladı ve ayrılık sinyali verdi. Senegalli yıldız, "Ben bu sözleri söylemedim. Kulübümle ilginç ve yapıcı bir toplantı yaptık ve ne yaptığımızı biliyoruz. Ben yeni maceralara açığım" dedi.

        5

        Benfica'nın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, 1.5 yıllığına Tottenham tarafından kiralandı. Bugün ya da yarın resmi imzanın atılacağı belirtildi.

        6

        Bayern Münih'in gözden çıkardığı Jerome Boateng için yarış büyüyor. Arsenal'in ardından Milan da oyuncuya talip oldu.