Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuvana Türkay ile İzzet Antebi tatilde! Güzelliğiyle plajı salladı - Güncel magazin haberleri
        1

        Tuvana Türkay, geçtiğimiz yıl eşi Didem Sarı'dan boşanan İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çiftin beraberliği Bodrum'da görüntülenmelerinin ardından belgelendi.

        2

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Yakın zamanda İzzet Antebi'nin kızı Mila ile İstanbul'da tanışan ünlü oyuncu, sevgilisiyle tatilini sürdürüyor.

        3

        Taze aşıklar Marmaris'ten sonra rotalarını yine Bodrum'a çevirdi. İkili Gündoğan'daki bir plajın iskelesinde objektiflere yansıdı.

        4

        Kırmızı bikinisiyle denizden çıkarken görüntülenen Tuvana Türkay daha sonra şezlonguna geçip sevgilisi İzzet Antebi ile sohbet etti.

        5

        Türkay, güzelliğiyle meraklı bakışları üzerinde toplayarak ilgi odağı oldu.

        6

        "SEVGİ İLE BİR İNSANA YAPTIRAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK"

        Tuvana Türkay, verdiği bir röportajda aşkın kendisi için ne anlam ifade ettiği sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

        "İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz."

        7

        "HİÇ AŞIK OLDUM MU BİLMİYORUM"

        Türkay, "Çok uzun zamandır bu duyguyu unuttum. Ben hiç aşık oldum mu bunu bilmiyorum. Aşkın içinde hala derin anlamlar arıyorum ve karşılığını bulamıyorum ama sevince, benim bile kendime inanamadığım bir fedakarlığa ve şefkate bürünüyorum. Gözlerimden ateş çıkıyor sanki. Sevmek her olmazı mümkün kılıyor." açıklamasını yapmıştı.

        8

        Tuvava Türkay, daha önce futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşamıştı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ