Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim TYT puanıyla alan 2 yıllık bölümler! ÖSYM ile 2 yıllık üniversite bölümleri (Önlisans) taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları belli oldu!
        1

        YKS sonuçlarında heyecanlı bekleyiş sona erdi. Üniversite adayları YKS sonuçların açıklanmasının ardından aldığı puana göre hangi üniversitelere girebileceğini araştırmaya başladı. Temel Yeterlilik Testi sınavı TYT puanına göre tercih yapıp 2 yıllık ön lisans eğitimi almak isteyenler gözünü 2 yıllık bölümlerin puanlarına çevirdi. Peki YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak? 2022 ÖSYM ile YKS kontenjanları ve başarı sıralaması açıklandı mı? İşte detaylar...

        2

        YKS 2 YILLIK BÖLÜMLER VE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

        ÖSYM tarafından yayınlanan takvimde YKS sonuç açıklanma tarihi duyuruldu. Üniversite taban puanları başarı ve kontenjan sıralaması ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        2 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, 2022 YKS sonuçları 18 Temmuz 2022 tarihinde açıklandı. Üniversite taban puanlarının ise sonuçların açıklanmasının hemen ardından duyurulması bekleniyor.

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ