Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya'nın ardından Yunan güzelleriyle - Magazin haberleri
        1

        Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve son olarak Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamıştı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Umut Evirgen, özel şoförüyle Bebek'teki bir mekandan biri sarışın diğeri esmer olmak üzere iki kadını aldırırken objektiflere yansıdı.

        2

        Umut Evirgen'in özel şoförü, görüntü alınmaması için gazetecileri sokak sokak gezdirdi ancak bu çabasında başarılı olamadı.

        3

        İki güzeli, Umut Evirgen'in Etiler'deki mekanında bırakan otomobil daha sonra gözlerden kayboldu.

        4

        Güzellerin mekanda olan Yunan gecesi için geldiği ve Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı dönemde de aynı kişilerin mekana gelmeleriyle ilgili birçok kez tartıştığı öğrenildi.

        5

        "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

        Öte yandan Serenay Sarıkaya, 2021'de işletmeci Umut Evirgen ile birliktelik yaşadığını ilan etmişti.

        Evirgen, geçtiğimiz 2022'nin temmuz ayında da sevgilisinin doğum gününü bu paylaşımla kutlayarak, ilişkilerini sosyal medyaya taşımıştı.

        Sarıkaya ile çekilen fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaşan Umut Evirgen, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun bir tanem..." notunu düşmüştü.

        6

        SERENAY'I SİLEMEDİ

        Ancak kısa bir süre sonra Serenay Sarıkaya ile birlikteliğini sonlandıran Umut Evirgen'in oyuncu çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmaması da dikkatlerden kaçmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ