Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü tiyatrocu Sumru Yavrucuk zehirlendi! Sumru Yavrucuk kimdir? - Magazin haberleri
        1

        İHA'nın haberine göre, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, özel bir organizasyon şirketi tarafından organize edilen “Leenane’nin Güzellik Kraliçesi” adlı tiyatro oyununu sahneleyen ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu Sumru Yavrucuk zehirlendi.

        2

        Armutalan Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunda Yavrucuk, oyunda kullanılmak için sahnede bulunan AdBlue’yi (su bazlı üre çözeltisi) su sanarak içti. Oyun sonrası fenalaşan ünlü oyuncu, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Gece boyunca gözetim altında tutulan Yavrucuk’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ünlü oyuncunun bugün Bodrum’da sahnelenecek olan oyununa katılacağı açıklandı.

        3

        Ünlü oyuncu yaşadığı talihsiz olayı şu sözlerle anlattı:

        “Sahnede talihsiz bir kaza geçirdik. Bizim eşyalarımızın arasına şoförümüzün kamyonu ile ilgili kimyasal maddeleri karışmış. Bizim dekorcu arkadaşlarımızda malzemeleri taşırken malzemelerin arasından su bidonlarımızın yerine maalesef onları taşımışlar. Bidondaki maddeyi bizim bardaklara su diye boşaltılmışlar. Benim de rol icabı sürekli yaptığım bir mizansen vardır. Suyu alıyorum kafaya dikiyorum. O mizansen zamanı geldi ve bunu tereddütsüz yaptım içtiğim. O anda büyük bir acı hissettim bir şeyin ters gittiğini hissettim. Allah'tan ilk sahnenin sonunda oldu. 3 saniye sonra içeriye girdim ve çok kötü oldum. Bir şeylerin doğru gitmediğini anladım. Tabii ilk perdenin bitimini beklemek zorunda kaldık. Hiç kimse anlam veremedi bu duruma. Oyuncu arkadaşım Burçin Çalışkurun başına da geldi. İkimizde ağzımızda alevlerle çıktık ve ondan sonra oyun çıkışında şoförden öğrendik. Blue diye bir madde ağır vasıtaların yakıtlarına doğaya kazandırmak için yakıcı bir yanıcı bir maddeymiş. Sonra hastaneye gittik müşahede altına alındık. Çünkü organlarda büyük tahribatlar yapan bir maddeymiş, bütün hastane seferber oldu. Açıkçası biraz solunum yolları dışında pek bir problem yok, kendimi çok daha iyi hissettiğim için sahneye çıkacağım.”

        22
        23
        24

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ