Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA İDLİB: Ünlülerin İdlib paylaşımları yürek yaktı - Magazin haberleri
        1

        CÜNEYT ARKIN

        İdlib'de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.. Milletimizin başı sağ olsun...

        2

        CÜNEYT ARKIN

        Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru için her daim Mehmetçik'in yanındayız...

        3

        OKTAY KAYNARCA
        Bu aslan parçasının kokusuyla öpüyorum tertemiz alnınızdan yiğit kardeşlerim... Mekanınız cennet olsun.

        4

        FATMA GİRİK

        Bugün karanlık bir sabaha uyandık. 33 çocuğumuz şehit oldu. Ailelerine sımsıkı sarılsam da acılarını bir iğne ucu kadar hafifletsem keşke ama hiçbir şey yüreğimizdeki bu acıyı soğutamaz. Ülkeme barışın, huzurun bir an önce gelmesini diliyorum. Başımız sağ olsun.

        5

        TÜRKAN ŞORAY

        Derin bir acı içindeyim. Yüreğimiz dağlandı. 33 evladımızı kaybettik. Ailelerine Allah'tan sabırlar diliyorum. Nurlar içinde yatsınlar. İnşallah bu aldığımız son acı haber olur ve ülkemize barış gelir.

        6

        ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

        Dün geceki İzmir oyunumuzun sonunda bir anne hüngür hüngür ağlayarak kulusimize geldi. 'Oğlum İdlib'de asker' dedi. 'Tamam, ara konuşalım' dedik. Eli titredi bir an, aradı oğlunu.

        Oğlu çıktı telefona; konuştuk, sohbet ettik. Bizler birkaç saat sonra anladık İdlib'de neler olduğunu; annenin neden ağladığını, o dakikaya kadar hangi korkuyla oğlunu arayamadığını. Yitip gidenler rakam olsa keşke. Ateş düştü yüreğimize. Hepimizin başı sağ olsun."

        7

        HÜLYA KOÇYİĞİT

        Mübarek gecede aldığımız haber, 33 Mehmetçik'imizin şehit edilmesi yüreğimi yaktı. Allah Türk Silahlı Kuvvetleri'ni korusun ve güç versin.

        Hakikaten yüreğim yanıyor. Şehitlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimize sabır diliyorum.

        8

        EMEL SAYIN

        Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, ailelerine de sabır versin. Yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun!

        9

        DEMET AKBAĞ

        İdlib bölgesinde gerçekleşen hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.

        10

        FAZIL SAY

        Milletimizin başı sağolsun. Çok üzgünüm. Gencecik insanlarımız... Bu zor günlerimizde temennim; daha fazla şehit haberleri olmasın, çaresizliğe sürüklenme olmasın, sağduyuyla, akılla, barış içinde, daha fazla olabilecek üzüntülerden, yıkım ve kötülüklerden uzaklaşalım. Yaşamaktan yana en doğru adımlar atılsın dileklerimle...

        11

        YILMAZ ERDOĞAN

        Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, acılı ailelerimize güç ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun...

        12

        KIVANÇ TATLITUĞ

        İdlib'de hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.

        13

        ASLI TANDOĞAN

        İçim paramparça... Boğazım düğüm düğüm... Allah'ım sen koru Mehmetçik'imizi... Şehitlerimize rahmet eyle...

        14

        İPEK AÇAR

        Gün birlik olma, tek yumruk olma günü... Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tüm dualarımız Mehmetçik'imizle...

        15

        KENAN DOĞULU

        İdlib'de gerçekleşen saldırı sonrası hayatını kaybeden Mehmetçik'lerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yakınlarının, ailelerinin, Türk milletinin başı sağ olsun...

        16

        HAKAN ALTUN

        Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum... Yüce Türk milletimizin başı sağ olsun...

        17

        YALIN

        Çok canımız yanıyor, çok! Milletimizin başı sağ olsun... Şehit kardeşlerimin ailelerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

        18

        TARKAN

        Başımız sağ olsun. İdlib'de hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Dualarım Mehmetçik'le...

        19

        PINAR ALTUĞ ATACAN

        Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabir diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun Mehmetçiğimiz. Şehidimiz var, başımız sağ olsun...

        20

        SELDA ALKOR

        Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Çok çok üzgünüm. Tüm Türkiye gibi kalbim yanıyor. Başta şehitlerimizin ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabır diliyorum. Yaralılarımızın bir an önce şifa bulmasını diliyorum.

        21

        HALE SOYGAZİ

        Ocaklara düşen ateş bizi de yaktı, çok üzücü. Başımız sağ olsun. Bir an önce bölgemizin kalıcı, barışçıl bir çözüme kavuşmasını diliyorum.

        22

        FERHAT GÖÇER

        Acım o kadar derin ki duygularımı ifade edecek cümle kuramıyorum. Yüreğim kan ağlıyor, başımız sağ olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

        23

        EROL EVGİN

        Gelen haberler yüreklerimizi parçaladı. İdlib'de hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yararlanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

        24

        KEREM ALIŞIK

        Canımız çok yandı, acımız çok büyük, yüreğimiz kan ağlıyor. 33 evladımızı yitirdik. Ailelerinin acısını yüreğimde hissediyorum.

        Kalbim Mehmetçik'imizle çarpıyor. Bölgeye, ülkemize kalıcı barışın gelmesi en büyük duam.

        25

        KADİM YAŞAR

        33 kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü tüm yüreğimle yaşıyorum. Yüreğimiz parça parça. Tüm ülkemize ve acılı ailelerine sabır diliyorum. Bölgeye ve ülkemize kalıcı barış gelmesini diliyorum.

        26

        AYDAN ŞENER

        Ne söylesek az gibi geliyor böyle günlerde. Acımızı tarif edecek cümle bulamıyorum. Tüm dualarım Mehmetçik'imizle. Canım, canımız yanıyor. Şehitlerimize rahmet, tüm Türkiye'ye ve ailelerine baş sağılığı diliyorum.

        27

        İBRAHİM BÜYÜKAK

        İçimiz yanıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

        28

        ŞAHİN KENDİRCİ

        Milletimizin başı sağ olsun. Ağabeylerimi, kardeşlerimi kaybetmiş gibiyim. Allah ailelerine, bize ve tüm ülkemize sabır versin.

        29

        OKTAY KAYNARCA

        Kardeşlerim Allah yar ve yardımcınız olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet, gazilerimizin şifaları tez olsun...

        30

        SILA

        Uyumuyorum ve uyumayacağım. Biliyorum; bu gece hiçbirimizin gözüne uyku girmiyor, girmeyecek. Sadece bu gece de değil... Bu zulüm yetti artık. Nasıl bir metanetle karşılanabilir ki bu! Senin canın canımızdır Mehmetçik..

        37

        DENİZ SEKİ

        Sözün bittiği yerdeyiz. Ne denilir, bu acı nasıl tarif edilir inanın bilmiyorum. Çok üzgünüm, dün geceden beri uyuyamıyorum. Keşke elimizden bir şey gelse... Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun canım ülkem.

        38

        IVANA SERT

        Başımız sağ olsun, Allah tüm milletimize sabır versin.

        39

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Bu vatan sıvasız, penceresiz evlerde büyüyen, ailesi yoksullukla mücadele eden, lakin kanaatkar ve gönlüne vatan sevgisi yerleştirilerek büyüyen, büyütülen yiğitlerindir. Şehitlerimiz var...

        46

        SELİN İMER CECELİ

        Bir ölür, bin diriliriz! Başın sağ olsun Türkiye'm!

        47

        GAMZE ÖZÇELİK

        Rahman ve Rahim olan Allah2ın adıyla... Ya Rabb'im şehitlerimize rahmet eyle, yakınlarına sabır ver. Ordumuzu, yurdumuzu, milletimizi her türlü düşmandan koru.

        Yarattıklarının şerrinden yine sana sağınırız Allah'ım. Bizi sensiz bırakma. Bize birlik ve dirlik nasip et. Şüphesiz sen her işinde galip olansın ve gücün her şeye yeter... Amin... İdlib...

        48

        YONCA EVCİMİK

        Çok üzgünüm... Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifa diliyorum. Allah'ım sen askerlerimizi koru...

        52

        İDO TATLISES

        Şehidimiz var... Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah. Çok şey geliyor tabi içimden ama.. Allah milletimizin ve ordumuzun yardımcısı olsun.

        53

        EZGİ MOLA

        Çok acı bir gece bu gece! Hepimizin başı sağ olsun. Allah sabır versin tüm şehit ailelerine ve yakınlarına...

        54

        MURAT BOZ

        Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Çok üzgünüm. Milletimizin başı sağ olsun.

        58

        DİDEM ÜZEL

        Çok, çok üzgünüm. Haberi aldığımdan beri tüm şehitlerimizin geride kalan ailelerini düşünüyorum... Yüreklerine ateş düşmüştür. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin başı sağolsun.

        59

        YUSUF GÜNEY

        Bitsin artık ya Rabbi bu kaos, bu kayıplar... Nice canlar gitti bu uğurda... Ülkemizin sınırlarını korusak bir dert, korumasak ayrı dert.

        Rusya'sı bir yandan, Amerika'sı bir yandan, İsrail'i, Esad'ı... Bitmiyor, bitmeyecek de... Doymadılar, doymayacaklar. Kara planlar için daha nice canlar yok olacak.

        Ne diyeyim, ne yapayım, ne yazayım bilmiyorum ama ilahi adalet için ne olur bırakın her şeyi dua edelim. Emniyet teşkilatımız için, milletimiz için, vatanımız için, tüm dünya için, daha kötüsünü yaşamamak için...

        60

        İREM DERİCİ

        Başımız sağ olsun Türkiye'm. Çok üzgünüm, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum...