Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Victoria’s Secret'ın televizyon şovları sona eriyor!

        Dünyanın en merak ettiği defilelerden biri olan, gerek şovları gerekse melekleriyle dikkatleri üzerine toplayan Victoria's Secret'ın televizyonyayınlarında sona gelindi. Markatelevizyon şovlarını bitirme kararı aldığını bildirdi.

        Victoria's Secret'ın bağlı olduğu ana firma L Brands Genel Müdürü Leslie Wexner yaptığı açıklamada "Geleneksel Victoria's Secret moda şovunu tekrar düşünmeye karar verdik. İleriye dönük düşündüğümüzde, televizyonun doğru tercih olmadığına inanıyoruz" dedi.

        Marka, "Moda sürekli değişen bir dünya. Biz de büyümek için evrilmeli ve değişmeliyiz" mesajıyla değişim mesajı verdi. Wexner,Victoria's Secret'ınfarklı platformlarda yer alabileceğinin sinyalini verdi.

        REKLAM

        Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Heidi Klum, Gisele Bündchen ve daha yüzlerce modelin kanatlarını takarak yürüdüğü Victoria's Secret şovu,ilk olarak 2001 yılında ABD kanalında yayınlandı.

        İlk yayınlandığında 1 milyon izlenmeoranına sahip olan şov,2011 yılında popülerliğini artırarak 10.4 milyon kişiye ulaştı. Ancak moda şovu, geçtiğimiz yıl sadece 3.3 milyon kişi tarafından izlendi.Markanın kıdemli meleği Adriana Lima, geçtiğimiz yılVictoria's Secret podyumlarına vedaetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ