Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Wednesday 2. sezon ne zaman çıkacak? 2023 Netflix dizisi Wednesday 2. sezon çıkacak mı, yeni sezon tarihi açıklandı mı, fragman yayınlandı mı?
        1

        Başrolünde Jenna Ortega'nın yer aldığı Wednesday dizisinin ikinci sezon tarihi diziseverlerin gündeminde yer alıyor. Karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan karikatür serisi Addams Ailesi'nden Wednesday karakterini anlatan dizinin ikinci sezonu ile ilgili müjdeli haber geldi. İşte Wednesday 2. sezon tarihi hakkında detaylar...

        2

        WEDNESDAY 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

        Netflix, yayımladığı duyuru videosuyla Wednesday'in ikinci sezon onayı aldığını açıkladı. Ancak Wednesday 2. sezonunun tarihi henüz belli olmadı.

        3

        WEDNESDAY DİZİSİNİN KONUSU

        Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturuyor.

        Zeki ve alaycı bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırıyor.