Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau boşanıyor - Magazin haberleri
        1

        Türkiye kariyerinde Galatasaray forması giyen Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau ile boşanıyor.

        2

        Sneijder çiftinin menajeri, ülkenin en çok izlenen magazin programlarından RTL Boulevard'a bu gelişmeyi doğruladı. Menajerleri, 8 yıldır evli olan çiftin ayrılma nedenine ilişkin bilgi vermedi.

        3

        Ünlü çiftin bir süre medyadan uzak durmak istedikleri ve özel yaşamlarına saygı gösterilmesi çağrısında bulundukları belirtildi.

        4

        SNEİJDER'DEN AÇIKLAMA

        Çıkan haberlerin ardından Instagram'dan eşi ve çocuklarının yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak açıklama yapan Sneijder, "Batırdım! Her şeyi batırdım. Hem de birçok kez. Ailem huzuru hak ediyor. Özel hayatımızın gizliliğine saygı duymanızı istiyorum. Henüz ayrılmadık." dedi.

        5

        Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau 2010 yılında İtalya'nın Castelnuovo Berardange kentinde evlenmişti.34 yaşındaki futbolcu, kariyerine Katar'da devam ederken, Cabau'nun ise televizyon çekimleri için Tayland'da olduğu açıklandı.

        6

        Uzun süre fotomodellik, dizi oyunculuğu ve televizyon sunuculuğu yapan Yolanthe Cabau, bir erkek dergisi tarafından 3 kez, "Hollanda'nın en seksi kadını" seçildi.