Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yağmur Ünal ile Irmak Ünal'ın olaylı gecesi

        Geçtiğimiz günlerde Kasım Garipoğlu’yla aşk yaşadığı ortaya çıkan Yağmur Ünal, önceki akşam sevgilisini, ablası Irmak Ünal’la tanıştırdı.

        Cadde'den Emrah Akçaay'ın haberine göre, Bebek'te bir mekanda buluşan aileye, Anıl Tetik de eşlik etti. Yedi yılın ardından işadamı Emre Karabacak’tan boşanan Irmak Ünal’la, Tetik’in şarkılar söyleyip, dans ettikleri iddia edildi. Mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri fark edince, ayrı yönlere gitti.

        Aldığı alkol nedeniyle ayakta durmakta zorlandığı görülen Yağmur Ünal’ın yardımına ablası koştu. Irmak Ünal, kardeşinin koluna girerek, yürümesine yardımcı oldu.

        REKLAM

        Ancak topuklu ayakkabısının azizliğine uğrayan Yağmur Ünal, kendini yerde buldu.

        Beşiktaş Belediyesi’ne ait çöp toplama aracının içine düşen yapımcı, zor anlar yaşadı. İşçilerin ve çevredekilerin yardımıyla kaldırılan Ünal, ayağından çıkan ayakkabılarını eline alarak, aracına binmeyi başardı.

        YAĞMUR ÜNAL'DAN AÇIKLAMA

        Haberlerin ardından Yağmur Ünal sosyal medya hesabından bu açıklamayı yaptı:

        "Hayır hayır yanlış haber. Aslında çöp kamyonunun içine değil orada bulunan kuyunun içine düştüm hatta hala oradayım oradan yazıyorum. Yapım sektöründeki senarist açığını gidermek için bulduğum fikri paylaşmak için yardım ekiplerinin gelmesini bekleyemedim. Bazı hayal gücü yüksek, senaryo yazmaktan hoşlanan ve sektör değiştirmek isteyen magazin muhabiri arkadaşları bu hafta içi şirketimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Çok sevgiler."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ