Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: İzmir'de yasak aşk cinayeti! Evinde karşılaştı, çılgına döndü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'de Suriye uyruklu Hamdo A., iddiaya göre eşi ile yasak aşk yaşadığı ileri sürülen 18 yaşındaki Abdülkerim Salih'i bıçaklayarak öldürdü.

        Olay, dün saat 16.00 sıralarında Buca ilçesi İnönü Mahallesi 673 Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Oto tamirciliği yapan Suriye uyruklu Hamdo A., iş arasında geldiği evinde, Suriye uyruklu Abdulkerim Salih'le (18) karşılaştı.

        TARTIŞMADA BIÇAKLA SALDIRDI

        Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Hamdo A., çıkan tartışmanın ardından Abdulkerim Salih'e bıçakla saldırdı. Salih bıçak darbeleriyle yere yığılırken, Hamdo A.'nın eşi ise yaşanan arbede sırasında evden kaçtı.

        GENÇ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

        Kavga seslerini duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekibi, Salih'in hayatını kaybettiğini belirledi. Salih'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        KAÇAN KOCA GÖZALTINA ALINDI

        Olayın ardından kaçan şüpheli Hamdo A. ise Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ