Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Aslan burcunda dolaşıyor. Bugünlerde canlı, iyimser, yaratıcı, enerji dolu, keyifli ve verimli oluruz. Çocuklarla ve gençlerle vakit geçirmek keyif verir. Ay, Aslan burcundayken saç bakımı ve makyajla ilgilenmek, saç kestirmek yerinde olabilir. Sanatsal ve kreatif işlerde kendimizi ortaya koymamız kolay olacaktır. Kişisel isteklerimize odaklanabiliriz.

        KOÇ

        Bugün, sosyal ortamlarınızı ve aşk hayatınızı iyi idare etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız bazı konuşmalar sizi hareketlendirecek. Enerjinizi iyi bir şekilde toplamalısınız.

        BOĞA

        İş konularına fazlasıyla kanalize olduğunuz bugünlerde, değişik yerlerde yapılan aktiviteler üzerinizde stres yaratabilir. Ev ortamı gibi rahat yerlerde vakit geçirmeyi tercih edin.

        İKİZLER

        İletişiminiz yüksek olacak. Sevdiğiniz insanla paylaşılacak güzel anlar hoşunuza gidebilir. İş hayatınızın yoğunluklarını ve gelecek haftanın streslerini çok dert etmemelisiniz.

        YENGEÇ

        Alışverişlerinizde ihtiyacınız dışında hareket edebilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz yüksek çalışabilir. Seyahatler ve akrabalarınızla bağlantılarınız sizi heyecanlandırabilir.

        ASLAN

        Sevdiğiniz insanla aynı bakış açısına sahip olamasanız bile onu idare etmeye çalışın. Aile içinde bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Güzel sözlerinizle her durumu idare edebilirsiniz.

        BAŞAK

        Bugün, çok kalabalık ortamlar sinirlerinizi gerebilir. İşlerinizi tamamlayarak yolunuzda ilerleyin. Sevdiğiniz insanla yapılacak planlar sizi keyiflendirip hayatınıza renk katabilir.

        TERAZİ

        Sosyal hayatınız bu hafta sonu çok renkli olabilir. Kalabalık yerlerde hızlı etkilere açıksınız. Bugün, çok para harcamamaya ve kendinizi yormamaya özen göstermelisiniz.

        AKREP

        Partnerinizle birlikte kalabalık ortamlarda vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bazı fikirsel anlaşmazlıklara hazır olun. Aile hayatınızda güzel konuşmalarla durumu toparlayabilirsiniz.

        YAY

        Bugün, vaktinizi değişik ortamlarda geçireceksiniz. Yaşayacağınız bazı olayları fazla abartmayın. Kendi istekleriniz yakın çevrenizdeki insanların planlarıyla çakışabilir.

        OĞLAK

        Yakın çevrenizin isteklerine kulak verebilirsiniz. Bugün, partneriniz size anlayış gösterebilir. Sahip olduğunuz her şeyi detaylı bir şekilde değerlendireceğiniz bir gün sizi bekliyor.

        KOVA

        Kendinize ve yapacaklarınızla ilgili önemli görüşmelere odaklı bir gün sizi bekliyor. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı sorunlara açık olabilirsiniz, dikkatli olun!

        BALIK

        İş hayatınızda yapılması gereken işlerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Günlük uğraşılarınız düşündüğünüzden daha çok vaktinizi alabilir. Sonrasında dış ortamlarda bulunacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ