Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yeni Zelanda'da postu doldurulmuş hayvanlardan yapılan 'kedi çanta'ları açık artırmayla satıyorlar!

        Yeni Zelanda'daki bir açık artırma sitesinde satılmaya başlayan 'kedi çantalar' büyük tepkiye yol açtı.Ürünün açıklamasına göre, açılış fiyatı bin 400 dolardan başlayan çantalar, profesyonel bir taksidermist Clare Hobbs tarafından yapılıyor.

        Bu çantalar için hiçbir hayvanın öldürülmediği vurgulansa da, çantalar postu doldurulmuş hayvanlardan yapılıyor.

        Dailymail'in haberine göre Save Animals From Exploitation (Hayvanları İstismardan Kurtarma) derneğinin direktörü Hans Kriek, çantanın son derece 'saygısızca' olduğunu dile getirdi.

        "EĞER BUNU İNSANLARLA YAPACAK OLSAYDINIZ..."

        Kriek, "Eğer bunu insanlarla yapacak olsaydınız, bu kesinlikle kabul edilemez olurdu. Bir kediyi çantaya dönüştürmek, bir fil bacağını şemsiye sapına dönüştürmek kadar kötü değil mi?" diye konuştu.

        'SİZİN PROBLEMİNİZ NEDİR?' DİYEN DE VAR 'ÇOK GÜZEL' DİYEN DE!

        Açık artırma hakkında gelen yorumlarda da duruma tepki yağdı.Bir kişi hayvanların nasıl öldüğünü sorgularken, bir diğeri ise 'Sizin probleminiz nedir?' diye yazdı.Öte yandan çantalar için 'çok güzel' şeklinde yorumlar da geldi.

        Gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:

        "Bu bir şaka mı yoksa gerçek mi?", "Bu ahlaki olarak yanlış!", "Bu çantayı yaparken hiçbir hayvan zarar görmedi derken ne demek istiyorsunuz?", "Kendimi çantaya dönüştürmek için ne kadara ihtiyacım var? Tahmini olarak bundan 50 sene sonra."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ