Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (18 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne hareketli ve uyumlu başlıyorsunuz. Seyahat veya eğitim konulardaki fikirleri hayata geçirebileceksiniz. Planlarınızdan sevdiğiniz insana bahsedebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda kendinizi huzurlu kılacaksınız. Aklınızda bir sürü proje olmasına karşın işlerinizde aksilikler görülebilir. Çevrenizle olan bağlantılarınıza dikkat edin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda her şeyi iyice gözden geçirmelisiniz. Haftabaşında yapılması gerekenleri tamamlamaya çalışın. Gece aşırı hayalci ve romantik olabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı konularda anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Gece hayal gücünüz yüksek çalışacak, telefonda verdiğiniz randevuları not edin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne şartlar lehinizde ve bir o kadar keyifli başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın size ve yaşadıklarınıza anlayış ve mantıkla yaklaşması çok hoşunuza gidecek.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaptığınız işlerden alacağınız güzel sonuçlar aile hayatınızda sizi mutlu edebilir. Bugün diğer insanlarla aranızda bir set varmış gibi hareket edeceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün düşüncelerinizde oldukça pozitif ve aşırı iyimser tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Bu dönemde sizi harekete geçiren insanlara daha çok ilgi duyuyorsunuz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda şans sizden yana olabilir. Rahat tavırlarınızla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevreniz sizinle devamlı iletişim halinde olmak isteyebilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda ve değişik yerlerde şanslı ve iyimser etkiler altındasınız. Gaza gelip büyük alışverişlerden uzak durun. Akşam saatlerinde enerjiniz daha da yükseliyor

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Zorlandığınız noktalarda rahat bir nefes alacaksınız ama sosyal ortamlarda bu kadar rahat olmayabilirsiniz. Önemli karar ve değişikliklerinden kaçının.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne sosyal ortamlardan alacağınız şanslı haberlerle başlayabilirsiniz. Aile ziyaretleri, arkadaş toplantıları gününüzü ilginç ve istediğiniz gibi yapabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde şanslı ve mutlu etkiler altındasınız. Bugün yapılması gereken işleriniz devrede olabilir. Sorumlulukları kafanıza takmayın.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ