Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Özilhan'dan 'Hande Erçel' açıklaması: 'Kötüyüz' demiyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Yasemin Özilhan, Etiler'de görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Özilhan, "Hasta değil, yorgunum. Alerjiden..." diye konuştu.

        2

        "ÖYLE BİR ŞEY YOK"

        "Hayatımda her şey yolunda" ifadelerini kullanan Yasemin Özilhan'a yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, eski sevgilisi Hande Erçel'i takipten çıkarmasını istediği iddialarına, "Yok öyle bir şey arkadaşlar" yanıtını verdi.

        3

        "KÖTÜYÜZ' DEMİYORUM"

        Ünlü isim, basın mensuplarının, "Hande Erçel'i neden takipten çıkardınız? Aranız iyiydi, ne oldu?" sorularını ise, "Teşekkürler, konuşmak istemiyorum. 'Kötüyüz' demiyorum zaten, bir şey yok" şeklinde cevapladı.

        4

        "DENK GELSEM SELAM VERİRİM"

        Hande Erçel'e karşı bir kırgınlığı olmadığını belirten Özilhan, "Bir yerde denk gelseniz selam verir misiniz?" sorusuna, "Tabii ki selamlaşırım" dedi.

        5

        "BU AİLEYİ SEVİYORUM"

        Yasemin Özilhan, geçtiğimiz yol yakın arkadaşı Kerem Bürsin'e doğum gününde sürpriz bir kutlama organize etmişti. Kutlamaya İzzet Özilhan ve Hande Erçel de katılmıştı.

        Özilhan, kutlamadan kareleri sosyal medyadan paylaşmıştı. Kerem Bürsin, yakın arkadaşı Yasemin Özilhan'ın gönderisine, "İyi ki hepiniz varsınız. Bu aileyi seviyorum" notuyla karşılık vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ