Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yasemin Sakallıoğlu ile eşi Burak Yırtar'ın acı günü: Enkazdan sağ çıkamadılar - Magazin haberleri
        1

        Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. "Asrın felaketi"nde 21 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti.

        2

        "YAŞAYIN ALLAH AŞKINA!" DEMİŞTİ

        Daha önce eşinin amcası ve yengesinin enkaz altında kaldığını dile getiren Sakallıoğlu, "Yaşayın Allah aşkına. Ben dayanamıyorum..." demişti. Ünlü oyuncu ve eşinden üzücü haber geldi.

        3

        "MAALESEF KAYBETTİK"

        Yasemin Sakallıoğlu, eşi Burak Yırtar'ın amcası ve yengesini kaybettiğini, "Biz eşimin amcasını ve yengesini maalesef bugün kaybettik. Umarım herkes mucizeler yaşar ve sevdiklerine kavuşur. Tek duam budur..." sözleriyle duyurdu.

        4

        "ENKAZDAN SAĞ ÇIKAMADILAR"

        Burak Yırtar ise üzüntüsünü, "Canım İbrahim amcam ve Nilgün yengem maalesef enkazdan sağ çıkamadılar. Beş gündür tüm imkanlarıyla ellerinden gelen her şeyi yapan AFAD, TSK, UMKE, Polis arama-kurtarma, Kuwait Fire Force ekiplerine ve bizler için dua eden herkese teşekkür ederiz. Başımız sağ olsun" ifadeleriyle dile getirdi. Takipçileri başsağlığı mesajlarıyla ünlü çifte destek oldu.

        Fotoğraflar: AA, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ