Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Yaz geldi, ünlü isimler sokaklara döküldü - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüs pandemisi nedeniyle dünyadaki milyonlarca insanlar gibi ünlü isimler de bu süreçte kendilerini evlerine kapattı. Onları evcil hayvanlarını gezdirirken veya marketlerde alışveriş yaparken gördük. Ancak bu sene durum değişti. Yaz mevsiminin gelmesiyle sıcaktan bunalan ünlü isimler, eskiden olduğu gibi kendi tarzlarında sokaklarda boy göstermeye başladı. İşte o isimlerin sokak stilleri...

        2

        Top model Kate Moss'un aynı zamanda meslektaşı olan kız kardeşi Lottie Moss, Londra'nın sıcağında pembe rekli bikinisinin üzerine gömlek giyip altını da kot şort ve kovboy botları ile kombinledi.

        3

        Ünlü yıldız Kelly Brook, Londra'da çalıştığı radyo istasyonuna giderken objektiflere takıldı. Brook'un rahat kıyafetler tercih ettiği görüldü.

        4

        Bir süredir rapçi Kanye West ile romantik bir ilişkiye başladığı konuşulan dünyaca ünlü model Irina Shayk, sokak tarzıyla dikkat çekti.

        5

        Model ve tasarımcı Helena Christensen'ın ise çiçek desenli elbisesinin üzerine de gömlek giydiği görüldü. Ünlü isim, kıyafetini sarı renkli güneş gözlüğü ile kombinledi.

        6

        Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evlilik sürdüren model Hailey Baldwin, Beverly Hilss'te alışverişe giderken objektiflere böyle takıldı.

        7

        Mart ayında 'Sylvester Apollo Bear' adını verdiği bebeğini kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan model Emily Ratajkowski köpeğini gezdirirken görüntülendi.

        8

        Amerikalı şarkıcı Madison Beer, Los Angeles'ta objektiflere takıldı.

        9

        Los Angeles sokaklarında görüntülenen Kardashian/Jenner ailesinin model üyesi Kendall Jenner, siyah renkli kıyafet kombini ile dikkat çekti.

        10

        Manken Kaia Gerber, oyuncu sevgilisi Jacob Elordi ile birlikte Kaliforniya sokaklarında el ele gezerken objektiflere takıldı.

        11

        Şarkıcı Dua Lipa ile sevgilisi Anwar Hadid, Kaliforniya sokaklarında el ele bir mekandan ayrılırken görüntülendi. İkilinin rahat kıyafetler tercih ettiği görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ