Muhalefet bunu yapsa kahraman olur
Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman çılgın bir proje önerisinde bulunmuş.
“Nasıl ki askıda fatura, askıda ekmek gibi yardımlar yaptıysak şimdi de 'askıda aşı'yı da CHP'li belediyeler olarak devreye sokmamız gerekir” demiş.
Size bir şey söyleyeyim mi, Sağlık Bakanı’nın aşı tedarikinde sıkıntıdan bahsettiği, vatandaşların “Benim sıram ne zaman gelecek?” diye beklediği bir atmosferde eğer ki CHP’li belediyeler yurt dışındaki ilaç firmalarını bir şekilde ikna edip, Türkiye’deki tüm bürokratik engelleri aşıp aşı getirmeyi başarabilirse, üstüne bir de aşılamaya yoksul kesimden başlarsa halkın gözünde kahraman olur.
Vefa Salman önerisinde ciddi miydi bilemiyorum ama muhalefetin yerinde olsam hemen kolları sıvar, iktidarı eleştirmekle yetinmez, bir an önce aşı bulup getirmenin yollarını arardım.
- Kılıçdaroğlu neden kaybetti?2 yıl önce
- Erdoğan'ın seçim vaatlerinin etkisi ne olur?2 yıl önce
- Kılıçdaroğlu'nun Çanakkale ziyareti boşuna değil2 yıl önce
- Seçimin talihsizleri2 yıl önce
- CHP oyları TİP'e kayabilir2 yıl önce
- Erdoğan "Değişim" dedi2 yıl önce
- Bakan Kurum: İstanbul'a iki yeni uydu kent kuracağız2 yıl önce
- İYİ Parti o bekçinin özrünü kabul etmeli2 yıl önce
- Etiket yapıştırana gözaltı niye?2 yıl önce
- Depremde ampüte kalan çocuklarımız sahipsiz değil2 yıl önce