Yoksa gizli Erdoğancı mı?
Donald Trump’ın “Washington’da gördüğüm en aptal adam” diye nitelediği eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton Wall Street Journal’da Türk halkının zekâsıyla alay eden bir yazı kaleme almış.
Erdoğan’ın tekrar seçimi kazanmasının NATO ve ABD için felaket bir senaryo olacağını, bunun için Türkiye’deki muhalefetin bu seçimde açıktan desteklenmesi gerektiğini söylüyor. Bir de yöntem öneriyor: “Erdoğan tekrar seçilirse Türkiye’yi NATO’dan atacağımızı açıklayalım, hatta şimdiden atmış gibi yapalım, böylece seçimi muhalefet kazanır” diyor!
Bu sivri zekâlı adama birisinin çıkıp Erdoğan’a en muhalif seçmenin bile bu senaryoya bir tarafıyla güleceğini anlatması lazım.
Düşünün NATO çıkıp Türkiye halkına “Erdoğan’ı seçmeyin yoksa sizi NATO’dan çıkarırız” diyor...
Bir kere böyle bir saçmalık karşısında ilk tepkiyi muhalefet verir.
6’lı Masa ortak açıklama yaparak “Hadi oradan, siz kim oluyorsunuz?” der.
Demese bile zaten Batı’dan gelen tehdit rüzgarıyla Erdoğan bırakın seçim kaybetmeyi yüzde 60’la kazanır.
Bu Bolton ya "Gizli Erdoğancı" ya da Trump sahiden kendisine "aptal" demekte haklı...
- Kılıçdaroğlu neden kaybetti?1 yıl önce
- Erdoğan'ın seçim vaatlerinin etkisi ne olur?1 yıl önce
- Kılıçdaroğlu'nun Çanakkale ziyareti boşuna değil1 yıl önce
- Seçimin talihsizleri1 yıl önce
- CHP oyları TİP'e kayabilir1 yıl önce
- Erdoğan "Değişim" dedi1 yıl önce
- Bakan Kurum: İstanbul'a iki yeni uydu kent kuracağız1 yıl önce
- Etiket yapıştırana gözaltı niye?1 yıl önce
- Depremde ampüte kalan çocuklarımız sahipsiz değil1 yıl önce
- İYİ Parti o bekçinin özrünü kabul etmeli1 yıl önce