Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 3 ve 11 Mart tarihleri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede liselerde görev yapan öğretmenlere merkezi sistem sınavları ile ilgili toplantı düzenlendi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş önderliğinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz'ın katılımlarıyla ilçede ki liselerde görev yapan Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Almanca, Felsefe, Tarih ve Coğrafya Öğretmenlerinin okul zümre başkanları ile Merkezi Sistem Sınavları hakkında ilgili istişare toplantısı yapıldı.

        Çaycuma Öğretmenevi Akşam ve Sanat Okulu Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılarda bu eğitim öğretim yılında liselerde ilgili branşların derslerinde yapılan çalışmalar, yürütülen projeler ve Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlık anlamında okullarda yapılması gerekenler ve yapılan çalışmalar hakkında konuşuldu. Toplantının sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Baş, toplantıya katılan tüm öğretmenlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler