Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 19 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? Açıklandı

        Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve verilen puanların ardından açıklanacak. Üçüncü sezon final bölümü ile ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da 5 gelin evlerinde kayınvalideleri ağırlarken, kayınvalideler de yemeklerin tadına bakarak puan verdi. Yarışmada birincinin belirlendiği final bölümü bu akşam yayınlandı. Peki, 19 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi kim oldu?

        ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU? - 19 ŞUBAT 2021

        Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında final günü büyük heyecan yaşandı. Bu hafta yarışmada haftanın yemeği balkabağı olarak belirlendi. Puanlamayı açıklamadan önce kayınvalideler en iyi konsept yemeği yapan yarışmacıyla ilgili kendi görüşlerini sundu.

        Final anında ise Zuhal Topal, haftanın puan durumunu açıkladı. Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu cuma gününde, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan toplam 24 puan alan Aysun Hanım haftanın beşincisi oldu.

        Kayınvalidelerden 20 puan, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alan Elçin hanım toplam 26 puanla haftanın dördüncüsü oldu. Rakibi Merve Hanım da toplamda aldığı 26 puanla dördüncülüğü Elçin Hanım'la paylaştı. İşitme engelli olan Merve Hanım'ın kayınvalidesi ve Zuhal Topal duygusal anlar yaşadı.

        Haftanın birincisi ise Nazlı hanım ve Arzu hanım oldu. Arzu hanım kayınvalidelerden 23, Zuhal Topal'dan ise 7 puan alırken; Nazlı hanım kayınvalidelerden 22, Zuhal Topal'dan ise 8 puan aldı.

        15 bin TL'yi paylaşan iki yarışmacı, büyük sevinç yaşadı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ