Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Selçuk İnan Trabzonspor'a transfer olabilir - Trabzonspor transfer haberleri - Trabzonspor Haberleri
        1

        Galatasaray’da adeta istenmeyen adam ilan edilen Selçuk İnan’ın durumunu yakından takip eden Trabzonspor, eski maestrosunu kadrosuna katmayı planlıyor.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; Burak Yılmaz’ı renklerine katıp forvet hattındaki sorunu çözen ve taraftarlarını mest eden Trabzonspor'un, Galatasaraylı Selçuk İnan’ın da peşinde olduğu iddia edildi.

        3

        Sarı-Kırmızılılar’da son dönemde gösterdiği kötü performansla taraftarların büyük tepkisini çeken tecrübeli oyuncunun ayrılmak istemesi halinde Sarı-Kırmızılı yönetimin de yıllık 3 milyon Euro’luk ücreti nedeniyle izin verebileceği öne sürüldü.

        4

        Gelişmeleri yakından takip eden Trabzonspor’un Burak’ın ardından Selçuk’u da kadroya katıp 2010-11’deki zirve yarışında büyük pay sahibi olan ikiliyi yeniden bir araya getirmeyi planladıkları öğrenildi.

        5

        GALATASARAYI TARAFTARLAR ‘GİTSİN’ DİYOR

        Selçuk İnan ismi dün sosyal medyada da gündemin zirvesindeydi. Birçok Galatasaraylı taraftar, “#SelçukİnanTrabzon’a” etiketiyle yıldız ismin takımdan gönderilmesini talep ettiler.

        6

        Trabzonsporlu taraftarlar ise buna karşılık olan eski futbolcularına kapılarının açık olduğunu dile getirdiler.

        7

        SOSA'DA SONA DOĞRU

        Trabzonspor'un, bir süredir peşinden koştuğu eski Beşiktaşlı Jose Ernesto Sosa’nın transferinde mutlu sona yakın olduğu ifade edildi.

        8

        Milan’da Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan Arjantinli yıldızın, 3 milyon Euro’ya imza atmaya hazır olduğu belirtilirken, Fırtına’nın da 2.5 milyon Euro’luk teklifi 250 bin Euro daha artırdığı öğrenildi.

        9

        Bu gelişmelerin ardından iki tarafından da orta noktada buluşmaya kesin gözüyle bakıldığı, başkan Muharrem Usta’nın önümüzdeki günlerde İtalya’ya giderek bu transferi noktalayacağı ifade edildi.