Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç TDVnin camileri tüm dünyada yükseliyor, Diyanet Vakfı'nın dünyada inşa ettiği camiler
        9

        Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV işbirliğiyle inşa edilen Amerika Diyanet Merkezi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle 2 Nisan 2016da hizmete açıldı.

        10

        Halen İngiltere Cambridge Camisi, Lefkoşa Hala Sultan Camisi, Kırgızistan Bişkek Camisi, Arnavutluk Tiran Merkez Camisi, Kırım Seyyit Settar Camisi ve Medresesi, Filipinler Tacloban Camisi, Cibuti Merkez Camisi ve Filistinin Gazze kentinde 9 cami ile ülke içinde Afşin Ashab-ı Kehf Camisi, Adıyaman Savfan Bin Muattal Camisi, Ardahan Serhat Ulu Camisi, Ankara Konya Yolu Camisi, İskenderun Nihal Atakaş Camisi, Gaziantep Müftülük Camisi, Etimesgut H.İ.B.K. Camisi ve Ağrı Patnos Camisi’nin inşaatları devam ediyor.

        11

        Kosova Piriştine Camisi, Makedonya Üsküp Camisi, Karaçay Çerkesya İslam Enstitüsü Camisi, Kırgızistan Özgen İmam Serahsi Külliyesi, Romanya Bükreş Camisi, Lübnan Kuaşra (Kouachra) Camisi ile İskenderun Merkez Camisinin ise projeleri hazırlanıyor. Bu camilerin yapımına da projelerin ilgili mercilerce onaylanmasının ardından başlanacak. AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ