Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (26 Haziran 2017)

        Haftaya Ay, Aslan burcundayken, eğlenceli ve keyifli konulara odaklanarak başlıyoruz. Bayram sonrası fikirlerimizi ortaya koymak kolay olmayabilir. Alınganlıklar, şüpheli yaklaşımlar ve anlaşmazlıklarla haftaya devam edebiliriz. Çarşamba, cuma ve pazar günlerine her anlamda çok dikkat etmemiz gerekiyor.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İdealist düşünce yapınızla, geçmişi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Değişimlerin sizi dönüştürdüğünü fark edecek, kendinizi yenileyeceksiniz.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, çevrenizle yapacağınız ortaklaşa planlar sizi amacınıza yaklaştırabilir. Tüm çevrenizi işlerinizin ve dualarınızın içine dahil etmelisiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Günün size yol gösterecek etkilerini iyi takip etmeye çalışın. Geliştirdiğiniz idealist düşünceleri, yaratıcılığınız ve verimliliğinizle lehinize çevireceksiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızda idealize ettiğiniz konuları istediğiniz gerçekliğe oturtabilirsiniz. Aşk hayatınızda yönünüzü iyi belirleyecek ve sorumluluk alacaksınız.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızdaki idealist yaklaşımlarınız, gerçek bilgiyle birleşirse, şansınız açık olacak. Maneviyatınızı geliştiren olaylar yaşayacaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın hayatındaki sorunlar, iyi bir iletişimle çözüme ulaşabilir. Bugün, yakın çevrenizdeki herkesin size yardım ettiğini göreceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaptığınız fedakârlıkların ve yardımların karşılığını almak çok kolay olacak. Maddi konularda sorumlu ve disiplinli adımlar, mucizevi etkiler yaratabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızda idealize ettiğiniz konuları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Yaratıcılığınız göz dolduracak. Atacağınız adımlarda üretkenlikle yol alabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda gerçekçiliği elden bırakmayarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizi sıkmak yerine olayların akışına bırakmak isteyeceksiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişiminizi yaratıcılığınızla desteklediğinizde hayatı başka gözlerle görebilirsiniz. Çevreniz ve etrafınızdaki kişiler konusunda şanslı hissedeceksiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda, potansiyeliniz ve gösterdiğiniz çaba neticesinde iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatınızdaki yerini hissedeceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdaki kafa karışıklıklarını gerçekçi bir platforma oturtabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları tatil zamanı bile çok iyi değerlendirmelisiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ