Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Hayat kadını zannettim"

        ESKİŞEHİR (AHT)

        Eskişehir'de bir apartmanda kapıcı olarak çalışan evli, 40 yaşındaki Y.B. saat 04.25 sıralarında sokakta karşılaştığı Anadolu Üniversitesi 3. sınıf öğrencisi Ö.T.'ye (21) elle ve sözle sarkıntılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.Y.B., gece sokakta genç kızı tek başına görünce hayat kadını zannettiğini söyledi. Y.B.'in yanında bulunan ve genç kıza laf attığı belirtilen üniversiteli genç ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

        Eskişehir'de eğlendikten sonra saat 04.25 sıralarında Tepebaşı İlçesi Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi üzerindeki evine gitmek isteyen Anadolu Üniversitesi 3. Sınıf öğrencisi Ö.T. caddede apartman kapıcısı Y.B. ve Mersin Üniversitesi 1. Sınıf öğrencisi M.S. ile karşılaştı.

        İddiaya göre M.S., genç kıza laf atarken, kapıcı Y.B.. genç kıza hem sözle, hem de elle tacizde bulundu. Genç kızın şikayeti üzerineY.B.. ve M.S. sabaha karşı polis tarafından yakalandı. Y.B., genç kızı gece yalnız görünce, hayat kadını zannederek, sarkıntılıkta bulunduklarını söyledi. Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine M.S. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, apartman kapıcısı Y.B. adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ