Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KARALAR'A ZIYARET 

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti. Akşener, Karalar ile başbaşa görüşmenin ardından belediye binasının önünde açıklama yaptı. Akşener, Başkan Zeydan Karalar'a Adana'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Türkiye´yi ilçe ilçe gezerek esnafla bir araya gelmeye devam edeceğini belirten Akşener, "20 Ocak 2020´de başladığımız gezinin Adana durağındayız. Millet ittifakımızın belediye başkanı Zeydan Karalar´ı ziyaret ettik. Misafirperverliği nedeniyle teşekkür ediyorum. Ona az önce söyledim. `Biz senden razıyız, inşallah Adanalı da razıdır ve razı olmaya devam eder´ dedim. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Akşener, daha sonra Seyhan ve Çukurova ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Can ÇELİK

        2021-06-14 18:24:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler