Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Alperen Şengün'den rekor üstüne rekor! Bir kez daha NBA tarihine geçti... - Spor haberleri - Basketbol Haberleri
        1

        NBA'de normal sezon oynanan 9 karşılaşmayla devam etti. Günün son karşılaşmasında milli basketbolcu Alperen Şengün´ün formasını giydiği Houston Rockets, Los Angeles Lakers´a konuk oldu.

        2

        Karşılaşmadan ev sahibi ekip, 140-132 galip ayrılarak bu sezonki 20´nci galibiyetini elde etti. Houston Rockets ise bu sezon 34´üncü mağlubiyetini aldı.

        3

        ALPEREN ŞENGÜN´DEN REKOR

        Houston Rockets´ın Los Angeles Lakers karşısında oynadığı karşılaşmada milli basketbolcu Alperen Şengün sergilediği performans ile göz doldurdu.

        4

        Karşılaşmada 38 dakika süre alan 20 yaşındaki oyuncu, 17´de 14 saha içi isabet ile 33 sayı üreterek kariyer rekorunu kırdı. Şengün, ayrıca 33 sayısının yanına 15 ribaund, 6 asist ve 4 blok da ekledi.

        5

        Milli pivotumuz, Shaquille O'Neal'ı geçerek NBA tarihinde 30 veya daha fazla sayı, 10 veya daha fazla ribaund ve 5 veya daha fazla asist istatistikleri yakalayan en genç pivot oldu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ