Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Çubuk ilçesinde çiftçiler yağmur duası yaptı.

        Ağılcık ve Melikşah Mahallesi sakinleri yağmur duası için toplandı. Melikşah mezarlığının da bulunduğu tepede kılınan namazın ardından hep birlikte ellerini semaya kaldıran cemaat, imamın yaptığı dua ile yağmurun yağması için yakarışta bulundu.

        Duaya katılan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, kış aylarında kar yağışı olmadığını, kuraklığın çiftçileri tedirgin ettiğini söyledi.

        Kendisinin de yağmur dualarına katılmaya çalıştığını dile getiren Demirbaş, "Çiftçilerimiz bereket beklentisi içerisinde. Bu anlamda dualarımızı, kurbanlarımızı Allah kabul etsin." dedi.

        Ağılcık Mahallesi Muhtarı İsmail Doğan da her yıl bu mevsimlerde yağmur dualarına çıktıklarını belirterek, "İnşallah bundan sonra iyi bir yağmur yağar" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler