Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi, yaklaşan kış öncesi vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması amacıyla kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezdeki Salkımevler Mahallesi’nin yanı sıra kırsal alanda bulunan Düzağaç, Çayyazı Mahallelerinin yollarını asfaltladı. Yolları düzenlenen vatandaşlar, yazın toz ve topraktan kışın ise çamurdan kurtulmuş oldu. Mahalle sakinleri, yol çalışmaları nedeniyle Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve ekibine teşekkür etti.

        Başkan Şükrü Sözen, “ Kırsal mahallelerimize imkanlarımız ölçüsünde planlı bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Kış mevsimi öncesinde vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımız, Manavgat Belediyesi’nin hizmetlerini ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde almaya devam edecektir.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler