Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        HTTP/1.0 404 Not Found Cache-Control: no-cache, private Date: Thu, 28 Mar 2024 09:05:18 GMT HABERTÜRK - Sayfa Bulunamadı
        404
        Sayfa Bulunamadı
        5 saniye içinde ana sayfaya yönlendirileceksiniz.
        Beklemek istemiyorsanız tıklayın...
        Haberler Ekonomi Sigorta Kasko Auto King, Bereket Sigorta ile el sıkıştı  - Sigorta Haberleri

        Bereket Sigorta, “Mini Onarım” hizmeti kapsamında Türkiye’nin lider oto bakım ve onarım markası Auto King ile çalışmaya başladı. Böylece Auto King çalıştığı sigorta şirketi sayısını 19’a çıkarırken, Bereket Sigorta müşterileri sahip oldukları kasko poliçeleri kapsamında 1 Temmuz itibariyle “Mini Onarım Hizmeti” almaya başladı.

        HEDEF 23 ŞİRKET

        İşbirliği kapsamında açıklamada bulunan Auto King Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, “3 milyon sigorta poliçesinde Auto King Mini Onarım teminatı bulunmaktadır. Sigorta şirketleri kanalındaki büyümemiz hedeflerimize uygun bir şekilde ilerliyor. Türkiye’nin önemli şirketlerinden Bereket Sigorta ileçalışmaya başlamamız bu açıdan çok anlamlı. İşbirliğinden oldukça mutluyuz. Hali hazırda18 sigorta şirketi ve müşterisine mini onarım hizmeti sunuyoruz. Bu rakamı yıl sonunda şirketbazında 23’e çıkarmak ve üstün hizmet anlayışımızla daha fazla insanı buluşturmak istiyoruz.” diye konuştu.

        REKLAM

        Bereket Sigorta, 160 bin adet Kasko üretimi olan ve bireysel acentelerin dışında, Türkiye Finans Katılım, Albaraka Türk Katılım, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım, Anadolubank, PTT Bank ve İller Bankası ile de çalışıyor. Kıraç, “Güçlü hizmet ağımızla gelecekyıllarda da yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışıyla sigorta sektörüne ve değerli müşterilerimize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ