Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Manyas ilçesi kırsal Kocagöl Mahallesi'nde yaşayan kadınlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği yapıldı.

        Borsanın kadın girişimcileri malzemelerle mahalleye giderek, 35 kadınla kapı süsleri yaptı. Süsler, mahalleli kadınlar tarafından evlerinin kapılarına asıldı.

        Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Melike Çömez, etkinlikle ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

        "Borsa olarak kadınlarımızla bu anlamlı günde bir araya gelmekten çok mutluyuz. Kadın Girişimciler Kurulu olarak bölgemizde kadınlarımıza yönelik eğitim faaliyetlerinde bulunmak, çalışma hayatının içinde olmaları için stratejiler geliştirmek ve bunu topluma ulaştırmak yapılabileceklerimiz arasında yer almaktadır. Bu noktada gayretlerimizi tüm paydaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz. Bu süreçte özveriyle çalışan ve hassasiyet gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kocagöl Mahallesi’nde gerçekleştirilen workshop etkinliğine ilgi gösteren kadınlarımıza teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler