Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Alışveriş E-ticaret Black Friday (Efsane Cuma) heyecanı başlıyor! Black Friday nedir, 2022'de hangi güne denk geliyor? Kasım ayının kaçıncı Cuması Black Friday - Alışveriş Haberleri
        1

        Black Friday Efsane Cuma için geri sayım sürüyor. Tüm dünyada ve ülkemizde alışveriş tutkunlarının merakla beklediği indirim günü Black Friday geldi. Peki, Efsane Cuma Kasım ayının kaçında, 2022 Efsane Cuma ne zaman? İşte alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği tarih...

        2

        BLACK FRİDAY NEDİR?

        Black Friday ve takip eden günlerde ünlü markaların etiket fiyatlarında yarıya kadar düşüş yaşanan bu özel ayda, kozmetik, elektronik, mutfak araç gereçleri, kıyafet ve pek çok ürün e-ticaret siteleriyle beraber mağazalarda indirime girecek.

        3

        2022 BLACK FRİDAY NE ZAMAN?

        Black Friday olarak bilinen indirim günleri her sene Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denk geliyor.

        4

        Buna göre; bu yıl Black Friday indirimleri 25 Kasım Cuma gününde yapılacak. Ancak bazı markalar 25 kasım haftası Black Friday indirimlerini başlatabiliyor.

        5

        BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ KAÇ GÜN SÜRÜYOR?

        Black friday indirimleri genellikle 24 saat sürmektedir. Ancak yaşanan yoğunluklar ve artan talep nedeniyle birçok mağaza da kampanya süresi uzuyor ve indirimler 3-4 gün boyunca devam edebiliyor.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ