Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Chloe Loughnan'dan boşanma ve kürtaj açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Tasarım direktörlüğünü Ebru Atılgan’ın üstlendiği Exquise son bahar kış defilesi İstanbul moda haftası kapsamında gerçekleştirildi.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Öner evez’in kareografisini yaptığı defilede Exquise markasının Golden Rhapsody koleksiyonu moda severlerin huzuruna çıkarken defile ilgi ile izlendi.

        3

        Cesur parçaların, çarpıcı detayların ve gösterişli dokuların uyum içinde harmanlandığı kreasyon beğeni topladı.

        4

        Ünlü isimlerin ilgi gösterdiği defileyi izleyen isimler arasında Bestemsu Özdemir, Pelin Karahan ve Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan de vardı.

        5

        Geçtiğimiz günlerde eşi işe ayrılacağı hakkında yapılan haberlere yanıt veren Chole Loughnan; "Bu haber sürekli çıkıyor, ben hiç kimseye karışmıyorum, kimsenin hayatına karışmıyorum, neden bana bunu yapıyorlar anlamadım, Serdar ile boşanmıyoruz, gayet iyiyiz. Böyle haberler bizim hakkımızda sürekli çıkıyordu bu yüzden alıştık evde konusunu bile açmıyoruz" dedi.

        6

        Kürtaj yaptığı hakkında sorulara da yanıt veren Chole Loughnan; "Bu konuyu duymak bile istemiyorum, bu haberleri kim çıkarıyor onu bulmaya çalışıyorum’ dedi. Chole Loughnan sözlerine şöyle devam etti.