Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Della Miles: Yüreğimle Türk halkının yanında olacağım - Magazin haberleri

        Elazığ'da meydana gelen 6.8büyüklüğündekidepreme dünyaca ünlü sanatçı Della Miles kayıtsız kalmadı. Miles, Instagram'dan paylaştığı bir yazı ile Türkiye'nin acısına ortak oldu. Şubat sonuna kadar ABD'de ve Avrupa'da konser turnesinde olacağını belirten Miles, "Mart ayından itibaren Türkiye'ye döneceğim" dedi.

        Michael Jackson ve Whitney Houston gibi birçok sanatçının vokalistliğini yapan sanatçı, duygularını şu şekilde ifade etti:

        Mart ayından itibaren çok çok özlediğim Türkiye'ye döneceğim. O tarihten itibaren depremzedeler yararına düzenlenecek bir etkinlikte seve seve sahne almaya hazırım.

        REKLAM

        "YÜREĞİMLE TÜRK HAKLININ YANINDA OLACAĞIM"

        Türk halkı beni bağrına bastı, kız kardeşleri, ablaları ve evlatları olarak gördüler. Ben de yaşanan depremden sonra onlar için elimden geleni yapmayı kendime bir borç bildim. Onun için yaraları sarmak adına sanatımla ve yüreğimle Türk halkının yanında olacağım.

        Cuma günü Elazığ'ın Sivriceilçesinde meydana gelen ve Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye gibi çevre illerde de hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde 35 kişi hayatını kaybetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ