Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Özdemir: Can için gurur verici bir olay - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; başrollerini Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu'nun paylaştığı 'Aşk Geçmişim', geçtiğimiz akşam seyirci karşısına çıktı.

        2

        İzleyici tarafından çok beğenilen oyunu izlemeye gelenler arasında Demet Özdemir, Oğulcan-Elif Engin ve Rabia Yaman gibi isimler vardı. Oyunu izlemeye gelen isimler arasında yer alan Demet Özdemir, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

        3

        Oyuncu Demet Özdemir, oyun ile ilgili olarak, "Şebnem’in yeri bende çok ayrıdır ama hepsi çok güzeldi bu akşam. Çok güldük, inanılmaz bir oyun izledik" dedi.

        4

        Eski partneri Can Yaman’ın yurt dışında ulaştığı hayran kitlesini nasıl yorumladığını soran muhabirlere Demet Özdemir, "Can için gurur verici bir olay. Ben de sosyal medyadan takip ediyorum. Dizinin herkese bir uğuru dokundu. Bu benim için de gurur verici bir durum. Her oyuncunun bir patlama işi oluyor, bu da bizim için böyle bir proje oldu" şeklinde konuştu.

        5

        Muhabirlerin, "Can Yaman ile tekrar aynı projede olmak ister misiniz?" sorusuna Demet Özdemir, "Yapımcılar nasıl düşünür bilmiyorum ama ben tabii ki çok isterim. Dizi bizim için çok özel bir iş olarak kalacak" diyerek yapımcılara seslenmeyi ihmal etmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ