Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Buldan Yörük Türkmen Kültür ve Sanat Derneği’nin gerçekleştirilen genel kurulu sonrası mevcut başkan Osman Ören güven tazeledi.

        Gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Mehmet Koç, başkan yardımcılıklarını ise Ömer Yeşildağ ve İbrahim Acıkara yaptı. Genel kurulda Buldan Yörük Türkmen Derneği adının Buldan Yörük Türkmen Kültür ve Sanat Derneği olarak değiştirilmesi teklifi oy birliği ile kabul edilirken üyelere seslenen Başkan Ören “Dernek olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Yörük Türkmen kültürünü tanıtmak, gelecek nesillere ulaştırmak adına başarılı çalışmalar yaptık. Yayla gölünde düzenlediğimiz şenliklerin ünü Türkiye’de ve dünyada nam saldı. Yürüttüğümüz faaliyetlerle hem kültürümüzü tanıtıyor hem de Buldan ekonomik ve sosyal hayatına katkı yapıyoruz. Bize destek veren siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

        Tek liste halinde yapılan genel kurul sonrası Başkan Ören güven tazeledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler