Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da jandarma ekipleri, "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma", "Terörizme Finansmanlık Yapmak" ve "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan 12 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü H.E.'yi kıskıvrak yakaladı.

        Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonlar aralıksız devam ediyor. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda, 1 yıldır "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma", "Terörizme Finansmanlık Yapmak" ve "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan aranan ve 12 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü H.E., Kocaköy ilçesinde icra edilen operasyon sonucunda yakalandı. Zanlının, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler