Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kaka cinsel ilişkiye karşı

        Evanjelist Kaka evleninceye kadar bakire kaldı...

        Milan’ın süper yıldızı Kaka’nın çok dindar olduğunu bilmeyen yok. Hristiyanlığın evanjelist mezhebinden olan Kaka, zinaya karşı. Ünlü yıldız dini vecibeleri gereği evlenene kadar cinsel ilişkiye girmediğini açıkladı.

        Kaka her fırsatta ‘incilini’ yanından ayırmadığını ve başarısını tanrıya borçlu olduğunu söyleyen bir futbolcu. Öyle ki Tam Saha dergisinin haberine göre ünlü yıldız hristiyanlığın evanjelist mezhebine bağlı olduğunu açıkladı...

        Dini inançları gereği zinaya karşı olduğunu belirten Brezilyalı yıldız; “evanjelik mezhebindenim ve çok dindarım. İncil’in öngördüğü kurallara uygun yaşamaya çalışıyorum. Bu nedenle evlendiğim güne kadar hiçbir kadınla cinsel ilişkiye girmedim. Bu durum eşim Caroline için de geçerliydi” diye konuştu.

        Kaka eşi ile birlikte çok mutlu olduğunu söyledi ve bu mutluluğun sırrına da dini yaşantıyı benimsemesini gösterdi. Milanlı futbolcu; “zina yapmadan yaşamak çok kolay olmadı ama bugün eşimle mutluysak, yaşanması gereken şeyleri beklemesini bildiğimiz içindir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ