Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2020 Emekli ikramiyesi ne kadar? - Merak Edilenler Haberleri

        Emekliye bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarih, 2020 Kurban Bayramı tarihinin yaklaşmasıyla milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyordu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri öne çekilmişti. Peki Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2020 Emekli ikramiyesi ne kadar? İşte cevabı...

        EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMAN YATACAK?

        Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini açıklamıştı. Bakan Selçuk, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacağını bildirdi. Ödemeler 29 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecek.

        REKLAM

        EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR? 2020

        Emeklilere verilen bayram ikramiyesi 1000 lira olarak belirlendi. Ramazan Bayramı için de emeklilere 1000 lira ikramiye verildi. Kurban Bayramı'nda verilecek bayram ikramiyesinde şu an için bir zam söz konusu değil.

        EMEKLİYE RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ ERKEN YATMIŞTI

        Bu sene Mayıs ayı sonunda idrak edilen Ramazan Bayramı ikramiyeleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında öne çekilerek Nisan ayı başında yatırılmıştı.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ