Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ercan Yazgan kimdir? - Oyuncu Ercan Yazgan kaç yaşında?

        Ercan Yazgan'dan üzücü haber geldi. AA'nın haberine göre; Özellikle oynadığı televizyon dizileriyle tanınan Ercan Yazgan, hafta içi felç geçirerek Sultanbeyli'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavisine hastanede devam edilen Yazgan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

        ERCAN YAZGAN KİMDİR?

        Ercan Yazgan, 4 Nisan 1946 tarihinde Sinop'ta dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve yönetmendir. Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1963'te sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

        REKLAM

        ERCAN YAZGAN ÖDÜLLERİ

        36.Antalya Film Şenliği, 1999, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Duruşma

        Filmografisi

        Bana Masal Anlatma - 2015

        İffet - 2011

        Kardelen - 2010

        Hanımın Çiftliği - 2010

        Nekrüt - 2008

        Yalancı Yarim - 2007

        Ahh İstanbul - 2006

        Tatil Aşkları - 2004

        Altın Kafes - 2004

        Hayat Bilgisi - 2003

        Sırlar Dünyası / Sır Kapısı - 2002

        Aşk Meydan Savaşı - 2002

        Balalayka - 2000

        Duruşma - 1999

        Sevda Kondu - 1996

        Kaygısızlar - 1994

        Yazlıkçılar - 1993

        Bir Milyara Bir Çocuk - 1990

        Bizimkiler - 1989

        Kabadayı - 1986

        Perihan Abla - 1986

        Üç İstanbul - 1983

        Arkadaşım - 1982

        Dokunmayın Şabanıma - 1979

        Ölüm Görevi - 1978

        Sen Aşk Nedir Bilir Misin - 1977

        Sarmaş Dolaş - 1977

        Tatlı Kaçık - 1977

        İzin - 1975

        Hüdaverdi-Pırtık - 1971

        Susuz Yaz - 1963

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ