Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Uygulama Flutter Festival Türkiye için geri sayım - Teknoloji Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Google’ın mobil, web ve masaüstü için derlenmiş uygulamaları tek bir kod tabanından hazırlamakta kullanılan Flutter etkinliği için geri sayım başladı. Partnerliğini Google Developer Communities Turkey’in yaptığı Flutter Festival Türkiye etkinliği 16-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

        Flutter odaklı festivalde, tasarım, test, uygulama güvenliği, paket geliştirme gibi konuların yanında “Flutter Projesinin AppStore ve Play Store' a Gönderilmesi”, “Flutter ile Web3’e giriş”, “Flutter'da Bluetooth ve NFC”, “Navigator 2.0” gibi pek çok konu ele alınacak.

        Flutter Türkiye’nin internet sitesi (flutterturkiye.org) üzerinden kayıt yapılabilen etkinlikte Flutter dünyasında uygulama geliştiren Nilay Yener, Berat Göktuğ Özdemir, Mehmet Ali Bayram, Levent Kantaroğlu, Gizem Malçok, Murat Tekin, Abdullah Oğuz, Gazihan Alankuş, Emir Bostancı, Ashita Prasad ve Mangirdas Kazlauskas gibi isimler konuşmacı olarak yer alacak.

        KİMLER DÜZENLİYOR?

        GDG Zonguldak’tan Sevilay Gündoğan ve Zeynep Yılmaz, GDG Eskişehir’den Merve Arslan, Flutter Türkiye ekibinden Göktuğ Özdemir, GDG Bolu’dan İrem Dal, GDG İzmir’den Ercan Yiğit, GDG Manisa’dan Fatih Koca, GDG Kayseri’den Mustafa Furkan Demirbilek, GDG Mersin’den Neval Dalgıç gibi pek çok organizatör tarafından düzenlenen etkinliğin başta uygulama dünyasına meraklı gençlere önemli yeni fikirler vermesi bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ