Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fuarda Hande Yener gerilimi! Demet Akalın ve Seren Serengil'den açıklama

        DHA'nın haberine göre; Hande Yener, "Şu anda bu arkadaşlar benim röportajımı sabote ediyorlar. Ben o kanalla hiçbir şekilde çalışmıyorum. Kimin adamı olduklarını da biliyorum. Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim" dedi.

        Yener, bir muhabir ve kameramanın kendisiyle röportaj yapmasına izin vermedi. Korumalarla muhabir ve kameraman arasında tartışma yaşanırken Yener, diğer gazetecilere verdiği röportajı keserek, "Şu anda bu arkadaşlar benim röportajımı sabote ediyorlar. Ben o kanalla hiçbir şekilde çalışmıyorum. Kimin adamı olduklarını da biliyorum. Yasaklı elemanlar benim olduğum yere girmezlerse sevinirim" ifadelerini kullandı.

        Ardından korumalar, muhabir ve kameramanı fuar alanından çıkardı.

        REKLAM

        Daha sonra o kişinin Duymayan Kalmasın programının muhabiri Selçuk İnci olduğu ortaya çıktı.

        SEREN SERENGİL VE CENGİZ SEMERCİOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

        Programın yorumcuları Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil yaşanan bu hadise hakkında yorumlarda bulundu.

        Cengiz Semercioğlu, "Hande Yener’in iddiasına göre ekibimizin uçak biletlerini Demet Akalın aldırmış. Ben bir gazeteciyim benim muhabirimin Hande Yener’in talimatıyla tartaklanmasını kabul etmiyorum" dedi.

        Seren Serengil ise, "Benim için Hande Yener’in bir haber değeri yok. Star’ı ve bizim programı temsil eden bir muhabirin röportajı sabote ettiğinin düşünülmesi ve böyle bir iftiranın atılması bana yanlış geliyor önemli olan o çocuğun oradan yaka paça atılması" açıklamalarında bulundu.

        DEMET AKALIN: ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİLİM

        Telefonla canlı yayına bağlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın yaşanan olaylar hakkında şunları söyledi:

        Ben ne kimseye bilet aldım ne başka bir şey, uçakta karşılaştım muhabir Selçuk ile biraz konuştuk sonra ben uyuya kaldım. Ben Hande Yener’in adını bile anmıyorum. Ben böyle bir çirkinliğin içinde yer almak istemiyorum onun bir hayal dünyası var adımı da artık anmasın. Ben onun için üzülüyorum herkes kendi işine gücüne baksın. Böyle bir iftira olabilir mi? Ben Hande'yi yok sayıyorum. Benim kimseyle derdim yok. Ben neden Şelçuk’a bilet alayım? niye durduk yere muhabir çağırayım? Ben hiç o toplara girmeyeceğim. Ben artık eski Demet Akalın değilim.

        REKLAM

        SEREN SERENGİL VE HANDE YENER POLEMİĞİ

        Seren Serengil, sunucusu olduğu Duymayan Kalmasın programında Hande Yener ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Hande Yener, telifmetrenin araştırmasına göre radyolarda şarkıları en çok çalınan isim oldu. Serengil'in bu listeye inanmadığını belirti ve konuyu araştıracağını söyledi. Seren Serengil'in bu açıklamalarından sonra Hande Yener skandal bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı, Seren Serengil'in yıllar önce çekilen üstsüz fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden "Aa serenmetreye bakıyor, yine göremiyor" notuyla paylaştı.

        Serengil, "Uyuşturucu kullanan insanlar normal hareketler yapmıyorlar. Uyuşturucu kullanan insanlar kafaları net değil.Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi" ifadelerini kullandı.

        Taraflar daha sonra birbirini mahkemeye verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ