Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şehit annesi Gafure Tanrıverdi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştu

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, şehidin Malatya'daki baba evini ziyaret ederek, anne babasıyla kardeşlerine taziyelerini iletti, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

        Taziye ziyaretinde, Çalık'a, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da eşlik etti.

        Çalık, şehit annesi Gafure Tanrıverdi'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüştürdü. Tanrıverdi, başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Erdoğan'a teşekkür etti.

        Anne Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, Çalık'ın ziyaretinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duymaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Her zaman yanınızda olacağım" dediğini belirten Tanrıverdi, "Ben de çok teşekkür ettim. Vatan uğuruna bir şehit verdim. Oğlum bir ay önce bahçeme iki fidan dikti. Çocuğumun o fidanlarıyla büyüyüp, fidanlarımla yaşamak, fidanlarımla gurur duymak istiyorum" diye konuştu.

        Piyade Teğmen Tanrıverdi, 30 Temmuz'da, izinden dönen askerlerin üs bölgelerine ulaşması için yol emniyetini sağladığı Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşmüş, memleketi Malatya'da toprağa verilmişti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ